Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

Embroidery Studio e2

Professzionális multidekorációs tervezők számára!

 

Az új szoftvergeneráció - az Embroidery Studio - nemcsak a már eddig is köztudottan kiváló öltésminőséget és innovatív hímzésminta tervező eszközöket tartalmazza, hanem a CorelDraw Graphic Suite X5 programot is, ami a tervezők számára dinamikus és könnyen járható utat biztosít multidekorációs minták kitalálásához és elkészítéséhez.

Az EmbroideryStudio a termelés igényeinek figyelembevételével készült, flexibilis és intelligens munkafolyamatokat szolgáltat az ismétlődő feladatok elvégzéséhez és folyamatosan hímezhető robusztus mintafájlok készítéséhez.

A kreativitás új magasságokban szárnyal az intelligens eszközök segítségével, amelyek lehetővé teszik brilliáns hímzésminták készítését, kezelését és megosztását a mintatervezők között. Ezen kívül a Wilcom EmbroideryStudio e2 integrálja a különböző nyomtatási eljárásokat. Mód van a nyomtatott és a hímzett minták egymásba konvertálására és végtelen sok lehetőség nyílik multidekorációs minták létrehozására.

Termékszintek:

A Wilcom EmbroideryStudio e2-nek 3 termékszintje van a hímzésminta tervezők különböző igényeinek megfelelően.

 

1. szint: Standard digitalizálás / logók, sport, divat

Standard digitalizáló csomag, amely bevezet a professzionális hímzés digitalizálásba. A Wilcom fejlett feliratozó és szerkesztő eszközeire támaszkodva az 1.szint különleges eszközkészletet tartalmaz, amely igen jó minőségű és megbízható hímzésminták készítését teszi lehetővé. (Korábban: ES21D)

 

2 .szint: Kreatív digitalizálás / kreativitás, divat felsőfokon, ötletek

Hatékony digitalizáló eszközökkel és kreatív öltéseffektusokkal büszkélkedve a Wilcom 2. szintű digitalizáló szoftvere előnyt nyújt a versenytársakkal szemben, mivel a korábbiaknál gyorsabban és egyszerűbben lehet vele elsőrendű hímzésmintákat készíteni. (Korábban: ES45)

 

3. szint: Fejlett digitalizálás / nagy volumen- maximális hatékonyság

A Wilcom EmbroideryStudio e2 teljes eszközkészletével felszerelve a 3. szintű szoftver az iparág leghatékonyabb digitalizáló eszköze. A haladó professzionális mintakészítők számára ez az egyedüli választás! (Korábban: ES65)

 


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft