Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

KE-430FX

KE-430FX Elektronikus, programozható, direkt meghajtású, huroköltéses reteszelőgép BE-438F Elektronikus, programozható, direkt meghajtású, huroköltéses gombfelvarró gép. Ipari varrógép, gyorsvarrógép.

Letölthető termékkatalógus

 

 

Stabil szálfeszesség és szálvágás az alaptól a farmer megvarrásán át minden esetben. Minőségi varrás valósítható meg a legkülönbözőbb alapanyagokra. KE-430F magas termelékenységet ér el, mint hogy ez dolgozik a világon legrövidebb ciklusidővel. Ipari varrógép, gyorsvarrógép.

 • Szép varratok, könnyen állítható varró funkciók
 • Stabil varrási minőség, digitális szálfeszesség állítás
 • Rendkívül alacsony zaj- és rezgésszint a felhasználóbarát varrás érdekében
 • Hihetetlenül kiváló termelékenység a világon a legrövidebb ciklusidővel
 • Magas energia megtakarítás
 • Könnyű karbantartás
 • Tiszta varratkép
 • Felhasználóbarát vezérlő panel
 • Környezet tudatosság
 • Programozható talpemelés és talpmagasság
 • Mivel a gép szabadon programozható a PS-300B szoftverrel, így alkalmassá válik különböző patentok, kapcsok, címkék és fémcímkék illetve amorf formájú gombok stb, felvarrására is.

 

Szép varratok, könnyen állítható varrási funkciók

 

Ideális szálemelő minden típusú, könnyű és nehéz anyaghoz egyaránt

Amellett, hogy felismeri a nehéz anyagoknál az erőteljesebb szálfeszesség szükségét, egy új, megfelelőbb szálemelés került bevezetésre, mely használható könnyű és középnehéz anyagokhoz is. Ez a technológia nagyban tökéletesíti a könnyű anyagok minőségi varrását.

 

Kevesebb szálkihúzódás és csomósodás a varrat kezdeteken

Újonnan bevezetett szálvágó funkció, amely elvágja a szálat miután a tengely leállt és kiegyenlíti a szálfeszességet, a szálat és a hosszát. Erre kifejlesztett szálfogó lecsökkenti a szál kihúzódását és az összecsomózódást a varrat elején.

 

Digitális szálfeszesség, mint alap felszereltség

A digitális szálfeszesség már az alapfelszereltség részét képezi. Egyenletesen tartja a szálfeszességet mialatt a kezelő változhat, így valósít meg stabil varrat minőséget. A digitális szálfeszesség könnyen állítható a vezérlő panelen, így a hagyományos, csavaros beállításhoz képest a beállítás sokkal stabilabbá és egyszerűbbé vált. A szálfeszesség megváltoztatása hozzáadható a beállított varró programhoz, ami tárolásra kerül.

 

Rendkívül alacsony zaj- és rezgésszint a felhasználóbarát varrás érdekében

A számítógépes analízis nyomán tervezett dizájn optimális a gépágy és a forgó alkatrészek számára, optimális vezérlést jelent a direktmeghajtásos motor és az x-y irányban mozgató motor által nagy mértékben lecsökkentett varrási zaj és rezgés elérésében. Lecsökkenti a kezelők esetében a stresszt és a fáradtságot, ezzel támogatja a felhasználóbarát légkört.

 

Hihetetlenül kiváló termelékenység a világon a legrövidebb ciklusidővel

Direkt meghajtós rendszer használata miatt a KE-430F dicsekedhet a világon a legnagyobb varrási sebességgel a félfordulatos hurokfogós gépek között, ami 3200 öltés/perc. Mivel az talp kar mértéke két lépésben állítható, hozzájárul a termelékenység javításához.

 

Magas energia megtakarítás

Egyenetlen áramellátás esetén is állandó marad az átvitel a direkt meg-

hajtásnak köszönhetően. Egy újonnan kifejlesztett motor, a fogyasztást

a korábbi modellekhez képest körülbelül 15%-kal lecsökkenti.

 

Könnyű karbantartás

A zsírzás élettartama a korábbi modellekhez képest kétszeresére megnőtt. Zsírzást két helyen szükséges alkalmazni, ami leegyszerűsíti a karbantartást.

 

Tiszta varrás a félszáraz típussal

Minden tűzőgép és gombozó félszáraz típusú. A folyamatos olajellátás csak tiszta olajjal történik és csupán a forgó hurokfogót érinti, így semmilyen olaj foltozódás nem fordulhat elő. A direkt meghajtású rendszernek köszönhetően nincsen ékszíjról származó forgács, ezáltal képes tisztán tartani a termékeket.

 

Felhasználóbarát vezérlő panel

A vezérlő panelt úgy terveztük meg, hogy felhasználóbarát legyen és hogy megkönnyítse az üzemelést

ÚJ SD kártya olvasó

Standard funkcióként a vezérlő panelbe SD kártya közvetlenül behelyezhető. Varrás mintákat könnyen hozzáadhatunk vagy másolhatunk.

ÚJ Digitálisan, egyszerűen állítható a szálfeszesség

Könnyedén beállíthatjuk digitálisan a szálfeszességet a kijelölt gombbal. Bármikor ellenőrizhető a beállítás a megfelelő ablakban.

Termelés számláló

Termék számlálása egészen 9 999 999 darabszámig.

Alsó szál számláló

Amennyiben az orsószál számlálót használjuk az orsón lévő szálból előállítható termékmennyiség beállítására, megállíthatjuk az orsót akár varrás kellős közepén is, hogy kicserélhesünk azt.

Varrás kezdeti sebessége

9 lépésből álló kezdő sebesség választható. Anyagtípustól függően lehet kiválasztani a megfelelő sebességet, ami hozzájárul a varrás kezdésénél a szál rögzítéséhez.

Program beállítás

Varrás minták, x-y irányú mértékek, varrási sebesség és felső szálfeszesség felhasználói programokba. Az 1-89(BE-438F-nál 1-64) számú program előzetesen be lett állítva. További 512 féle minta hozzáadható és a 200-999 számú program minden tekintetben megváltoztatható.

*A memóriában tárolt minták száma az egyes minták öltésszámától függően változhat

 

 

 

Környezettudatosság

 

 

Az iparág leghatékonyabb

 Energia megtakarításai

A kenőolaj fogyasztás

 jelentős csökkenése

 

A Brother megalkotta a saját eredeti „Brother Green Label” zöld cimkéjét azon termékei számára, melyek megfelelnek az ISO 14021 és JIS Q14021 szabványoknak. A KE-430F és a BE-438F a „Brother Green Label” előírásai szerint kapták energiatakarékossági bizonyítványukat. A gépek megfelelnek az RoHS Direktívának (*1).  A korlátozott vegyi anyagok használata, mint amilyen az ólom, kadmium, a hat vegyérétékű króm, teljes mértékben a szabályozás értékein belül

van. A Brother minden termékét az RoHS Dierktívához igazodva bizosította az összes piac számára (a szerszámgépek kivételével).

1* Az RoHS Derktíva (elektromos és elektronikus berendezéseknél alkalmazott bizonyos veszélyes anyagok szabályozása) hatálybalépése EU-ban: 2006 júius.

 

Varrás minták listája (KE-430D)

Az alább bemutatott varrásminták a gépbe előre be lettek programozva, a specifikációknak megfelelően ki lehet választani bármelyiket a kívánt cél érdekében. (Bármelyik minta elérhető amennyiben igazodik talp és a talplemez méretéhez.) A kiválasztott mintához igazodó talpat és anyagtovábbítót használjuk minden esetben.

 


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft