Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

KIEGÉSZÍTŐK

Kúp tartó

A fa tároló egység 18 kúp tárolására alkalmas. Ideális szerkezete és mérete alkalmassá teszi, hogy további tároló egységeket csatlakoztassunk akár mellé vagy fölé az optimális helykihasználás érdekében.

Kúp háló

A kúp háló vagy harisnya megakadályozza a szál letekeredését a kúpról a gépen de akár a tárolóban is. Mitöbb a statikus feltöltődést is lecsökkenti..

Spool-tops (spulni tető)

A spulni tető nagyobb átmérőt biztosít, így feltekercselésnél hosszabb lefutási időt tesz lehetővé.

Választék tároló dobozok és kezdő csomag tárolók (üresen)

A választék tárolására és kezdő csomagok tárolására alkalmas műanyag dobozok mind elérhetőek üresen is. Ezáltal lehetővé válik az Ön számára is, hogy saját MSC (mini minta kúpok) választékát összeállíthassa Classic, Polyneon vagy peremes FS/Supertwist minőségekből.

Kombinált orsó és kúp tányér

A MADEIRA kombinált orsó és kúp állványával könnyedén válthat a hímzőgépen orsóról kúpra és fordítva, tartó tányér cseréje nélkül.

 

Támogatás a kezdetektől

Tartozékok

Mini Starter – Mini kezdő csomag

Ez a csomag a 10 legkedveltebb CLASSIC és POLYNEON színeket tartalmazza standard No.40 vastagságban, MSC (mini minta kúp) 1000m kiszerelésben. Ez a kis áttetsző doboz ideális napi használtara vagy olyanok számára, akik a hímzésben még kezdők.

Mini Starter CLASSIC: Art. No. 006MICL4

Mini Starter POLYNEON: Art. No. 006MIPL4

 

Big Starter – Nagy kezdő csomag

A közelmúltban vásárolt új hímzőgépet az üzletének? A Nagy kezdő csomag pont Önnek való. A csomag tartalmaz 12 legnépszerűbb színt POLYNEON No.40 vastagságú poliészter fonalból, vagy CLASSIC No.40 vastagságú műselyem szálakból.

Továbbá a csomag tartalmaz még: BURMILON 120-as alsószálat, előre felcsévélt ROYAL orsót, tűket és színskálát. A sikeres kezdés kulcsa!

Big Starter CLASSIC: Art. No. 006BICL4

Big Starter POLYNEON: Art. No. 006BIPL4

 

Maxi Starter – Maxi kezdő csomag

Keresi a módját, hogy versenytársaitól megkülönböztessék vevői? Szeret kísérletezni? A MADEIRÁnak van a legváltozatosabb hímzőfonal választéka világszerte. A Maxi kezdő csomag a tökéletes eszköz, hogy ebből a választékból profitálni tudjon. Egy izgalmas sor általános színű fonal és egy különleges szálakból álló választék kombinációja vár Önre!

A Maxi kezdő csomag tartalma: 24 leggyakrabban

használt szín a No.40 vastagságból (CLASSIC és POLYNEON minőségekben), többszínű fonalak, vékony fonal apró betűk hímzésére, FROSTED MATT, egy teljesen matt hatású poliészter szál, 5 különböző fémes fonal, előre felcsévélt alsószálak, és különböző méretű hímzőtűk.

Maxi Starter CLASSIC: Art. No. 006MACL4

Maxi Starter POLYNEON: Art. No. 006MAPL4

 

 


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft