Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

MADEIRA BURMILANA 12 sorozatú hímzőcérnák

 

Letölthető termékkatalógusok 1

Letölthető termékkatalogusok 2

Letölthető színkártya

Kiváló hímzőcérna család a MADEIRA -tól.   Számos színben és árnyalatban, a színskála teljes tartományában. 

BURMILANA

Gyapjú hatású hímzőfonal

 

A BURMILANA egy speciális gyapjúhatású hímzőfonal, mely kézimunka hatását kölcsönzi a hímzésnek. Különösen alkalmas kötöttáru hímzésére, szép látványt nyújt zsenília, hurkolt vagy láncöltésekben is.

Divatos kötöttáru, az etnikus vonal és a népviselet divat alapanyagaihoz nagyon jól tud azonosulni a BURMILANA-val készült hímzés, mivel az azonos anyagok együtthatása szépen érvényesül (gyapjúval hímzett gyapjú).

 

Különleges szempontok:

A BURMILANA-hoz készített hímző programokban kevesebb az öltésszám egy mintában, egy teljes mértékben meghímzett felületen nagyon jó a lefedettség a cérna testességének köszönhetően.

 

BURMILANA

No. 12

dtex 330

den  300

Art.No. 813

10 x 1000 m

50% gyapjú

50% akril

Ajánlott tű 100/#16

160 Uni (egyszínű)

20 Melange szín

 

 

Fontos megjegyzések:

A BURMILANA No.12 gyapjúcérna használata

 

Amennyiben már gyakorlott gyapjú felhasználó, minden bizonnyal ismeri az általánostól eltérő követelményeket. Aki még soha nem mert gyapjúfonallal hímezni, annak érdemes kipróbálnia, meg fog lepődni, milyen hatásokat lehet elérni vele.

 

Tapasztalataink a standardtól eltérő fonalak kezelésében, ebben az esetben a BURMILANA-val való hímzésben, gyakran további információval tudnak szolgálni a felhasználók részére, ezáltal hibátlan hímzési eredményeket tesznek lehetővé.

  1. Kérjük gondoljon arra, hogy a BURMILANA No.12-vel egy saját teszt megalkotásához mindenképpen egy speciális hímzőprogram szükséges, ahhoz, hogy egyáltalán próbahímzést lehessen végezni vele.
  2. Kérjük, vegye figyelembe azt is, hogy a MADEIRA által készített tűméret javaslat nélkül szintén nem a kívánt eredményt érhetjük el. A legjobb eredményeket a MADEIRA No.100, „nagylukú”, ideális esetben a könnyen lekerekített hegyű hímzőtűvel és a saját R-SUK/-FG rendszerünkkel érheti el.
  3. A BURMILANA fonallal való tervezésnél továbbá számolni kell a kezelési útmutatóval is. Ez a különleges hatású fonal max. 45 °C-on mosható.
  4. A BURMILANA-nak nagyon szép az összképe, de az általánosan használt normál No.40-es vastagságú műselyem és poliészter fonalak szerkezeti összképe teljesen más jellegű. BURMILANA fonal használatánál a szálfeszességet a hímzőgépen más módon kell beszabályozni, és a hímzési sebesség csökkentését is fegyelembe kell venni.

 

BURMILANA No.12 gyapjúfonal sok esetben gazdagítja az Ön hímzéseinek kínálatát. Ennek a fonalnak a dús, terjedelmes megjelenése a gépi hímzésnek kézimunka hatást kölcsönöz. Jelenleg 214 szín segítségével (mélange színekkel egyaránt), rendkívül érdekes effekteket lehet elérni.

 


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft