Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

MADEIRA FROSTED MATT hímzőcérna

Letölthető termékkatalógus

Letölthető színkártya

Az igazán matt hímzőcérna. Tökéletesen megtartja  színét, egyáltalán nem fakul.

FROSTED MATT No.40

Poliészter hímzőfonal – Teljesen Matt!

 

FROSTED MATT – A világon az első olyan fonal, amely igazán matt képet ad és színtartó. Teljesen új dimenziókat nyitott a színek világában és új mércét állít fel a színtartósság terén.

Ez az egyedülálló hímzőfonal lehetővé teszi, hogy megéljük a természetes, matt színek intenzitását úgy, ahogy egyetlen más fonalnál sem tapasztalhattuk. A FROSTED MATT a színezetének, és a kerámia tartalmának köszönheti felülmúlhatatlan fényállóságát. A színek szépsége tartósan megmarad és nem fakul ki olyan könnyen, mint a szokványos fonalak.

A legegyszerűbb mosási és ápolási tulajdonsága és kiemelkedő színtartóssága teszi a  FROSTED MATT fonalat univerzálisan felhasználható fonallá.

Mivel nincs kiugróan csillogó hatása a finom, tiszta kontúros hímzésterveknél kifejezetten jól tud érvényesülni. A FROSTED MATT szélesíti a kreativitás terét, így a fényes és matt hatások célzottan kombinálhatóak egy mintán belül nagyon izgalmas összhatást képezve.

 

FROSTED MATT

No. 40

dtex 90 x 2

Art.No. 940

10 x 2500 m

96% poliészter

4% kerámia

Ajánlott tű 60/#8 – 75/#11

154 Szín

 7 fluoreszkáló szín

 

További tippek:

Hímzőprogramnál a Frosted Matt úgy használható, mint bármely 40-es vastagságú fonal. Egyedi esetekben ezzel szemben az összességében finomabb fonalstruktúra miatt enyhén sűrűbbre vehetjük az öltéseket.

Mosási útmutató:

Először centrifugálni, majd alaposan mosni. Hímzett termékeket nedves állapotban soha nem szabad egymásra téve vagy meggyűrve hagyni.

Vasalás:

Vagy hátoldalról vagy két anyag réteg között lehet.

Folteltávolítás:

Olyan szerekkel, melyek sem fehérítőt sem színfakulást elősegítő anyagot nem tartalmaznak. Ezután azonnal gépi mosást alkalmazzunk.

Tárolás:

Magas hőmérséklet, nedvesség, közvetlen hőhatás, fűtés, napsütés kerülendő.


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft