Tekintse meg termékeinket
Partnereink
Címkék

T-8421C

T-8421C Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró T-8422C Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró szálvágóval T-8452C Kéttűs, direkt meghajtású, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró szálvágóval T-8420C Kéttűs, huroköltéses gyorsvarró T-8450C Kéttűs, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró T-8722C Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró nagy hurokfogóval és szálvágóval T-8752C Kéttűs, direkt meghajtású, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró nagy hurokfogóval és szálvágóval T-8720C Kéttűs, huroköltéses gyorsvarró nagy hurokfogóval T-8750C Kéttűs, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró nagy hurokfogóval.Ip ari varrógép, gyorsvarrógép.

Letölthető termékkatalógus

Az új, Brother által kifejlesztett motorral és vezérlő egységgel, nagy értékű kéttűs, huroköltéses gyorsvarrók a direktmeghajtásnak és a szárazfejes mechanizmusnak köszönhetően nagyobb energia megtakarítást és megbízhatóságot tudnak megvalósítani. Kényelmes és tiszta varrást biztosít. Ipari varrógép, gyorsvarrógép.

 

Jelentős eregiamegtakarítás

Az új, Brother által kifejlesztett motor nagyobb mértékű energia megtakarítást valósít meg. Az gép energia felhasználása megközelítőleg 61%-kal kevesebb, mint az ékszíjas (AC szervo motoros) rendszeré és körülbelül 12%-kal kevesebb, mint a T-8421B felhasználása.

Felső szintű energia megtakarítással dicsekedhet az iparágon belül és lehetővé teszi, hogy a gépek kétszeres mennyiségű terméket állítsanak elő még mérsékelt áramellátású üzemterületeken is.

 

Jobb reakciókészség és kényelmesebb munka

A pedál használatára jobban reagál a varrat kezdéseknél és végeknél ezzel az új eredeti motorral és vezérlő egységgel. A maximális varrási sebesség eléréséhez megközelítőleg 25%-kal kevesebb idő szükséges, mint az ékszíj meghajtásos rendszernél (AC szervo motor esetén), vagy 7%-kal kevesebb, mint a T-8421B modellnél.

A tű alsó és felső pozíciója beállítható, hogy megnöveljük a termelékenységet.

 

A működés hatékonysága fejlődött

A kisméretű és lapos kivitelű vezérlőegység nagyobb helyhasználatot biztosít a lábnak. Fejlődött a működési hatékonyság. Ez segíteni fog enyhíteni a kezelők fáradékonyságát, akiknek egy bizonyos helyzetben kell a gép előtt ülnie hosszú órákon keresztül.

 

Megelőzi a szál gubancolódását

Stabilizált motor stop pozíció a szálvágáskor lecsökkenti az orsó pörgését. Ez megakadályozza a szál összegubancolódását. A könnyű anyagok varrása esetében ez nagy előny.

 

 

 

Nagy tűpenetrációs erő

Erőteljes 550W motor nagy nyomatékot fejt ki még nagyon kis sebességnél is, így nagy mértékű tűpenetrációs erő érhető el. Ez lehetővé teszi nehéz anyagok és összeillesztések, több rétegű anyagok varrását. Amennyiben a tűpenetrációs ellenállás megnövekszik, mint például nehéz anyagoknál és összeillesztések varrásánál, a rezgés vezérlő (szakaszos hatása) automatikusan megnöveli a penetrációs erőt. (Szabadalom alatt)

 

Egyszerű szálvágás időzítő beállítás ( T-8422C/8452C/8722C/8752C )

A szálvágás időzítésének beállítása egyszerűen a szálvágó tárcsájának az alsó tengelyhez viszonyított helyzetének beállításával történik. Nincs szükség arra, hogy az időzítő szíjat eltávolítsuk és az időzítés tű és a forgó hurokfogó között nem változik, így felesleges a komplikált újra beállítás, mikor a szálvágás időzítését állítjuk. A beállítás akkor is könnyű, ha az anyagvastagság vagy a szálvastagság változik, így tehát precíz szálvágás időzítés érhető el.

 

Alacsony zaj és rezgés szint a stresszmentes használat érdekében (T-8421C/ 8422C/8452C/8722C/8752C )

Igen merev keret használatával és számítógépes analízis nyomán, mely a fő részek közötti egyensúly elérését célozta, a zajkeltés és rezgés minimálisra csökkent. Különösen a magas frekvenciájú hang, melyet a forgó hurokfogó nyitója kelt és meglehetősen irritáló a fülnek, nagymértékben le lett csökkentve.

 

További fejlesztések a könnyű használat érdekében

A felhasználók előnyeinek érdekeit tekintetbe véve

A varratkezdéseknél a felgyorsulás mértékét jelző görbe kiválasztható a kezelő felületen. A gép további lehetőségeket biztosít a kezelő számára a saját beállításainak tetszés szerinti testre szabásához.

Gyors visszavarrás eszköz

Elhelyezése könnyen elérhetővé és kezelhetővé teszi a munka hatékonysága érdekében.

 

 

Alapokhoz, alakformáló fehérneműhöz (nehéz, vastag, több rétegű anyagokhoz)

T-8421C direkt meghajtású, szálvágó nélkül

T-8422C direkt meghajtású, szálvágóval

  • Tiszta varratkép
  • Választható tűtovábbítás/alsó továbbítás
  • Választható alsó/felső tűpozíció
  • Sűrített öltések és varratelerősítés rendelkezésre áll
  • Lebegő nyomótalp

 

Alkalmi ruházahoz / Ingekhez

T-8421C direkt meghajtású, szálvágó nélkül

T-8422C direkt meghajtású, szálvágóval

T-8452C direkt meghajtású, osztott tűrűd, szálvágóval

  • Tiszta varratkép
  • Könnyűtől a közepes vastagságú anyagokig varrható a száladagoló állításával

 

Farmerhez

T-8722C direkt meghajtású, nagy hurokfogós, szálvágóval

T.8752C direkt meghajtású, osztott tűrúdas, nagy hurokfogós, szálvágóval

  • Nagy tűpenetrációs erő
  • Választható tűtovábbítás vagy alsó száltovábbítás

 

Táskához

T-8421C direkt meghajtású, szálvágó nélkül

  • Tiszta varratkép

 

Felhasználó barát kezelő panel

A kezelő panel könnyen áttekinthető és használata is egyszerű. A panel gombjai és piktogramjai kétszer nagyobbak, mint a hagyományos modelleken.

 

 

Varrat eleji elerősítés

Varrat végi elerősítés

Folyamatos elerősítés

Rögzített öltés

Címkefelvarró program

Ráncolás

nyomó

öltés

Alsószál számláló

G10 Panel

Van

Van

Van

-

-

-

-

G50 Panel

Van

Van

Van

Van

Van

Van

van

 

 

Tiszta varrat olajfoltok nékül

Félszáraz típus (-_3_ )

Egy teljesen lezárt olajtartályt alkalmaz. Így teljesen tisztán tartott olajat tud biztosítani, és azt is kizárólag a hurokfogóhoz juttatja. A tűrúd és a szálemelő egyáltalán nem kap olajat.

 

 

 

Minimális kenőanyag igényű típus (-_0_)

Teljesen lezárt olajtartályt alkalmaz. Teljesen tisztán tudja tartani így az olajat, amelyet a legkisebb szükséges mennyiségben biztosítja csak a szükséges alkatrészek számára, hogy nagy sebességű varrást tegyen lehetővé.

 

Továbbítás metódusa változtatható a varrási alkalmazásnak megfelelően

A tűtovábbítás és az alsó kelmetovábbítás közötti váltó kapcsoló már alapfelszerelésként lett beépítve. A tűtolás az egyenetlen anyagok továbbításánál hatékony, míg az alsó kelmetovábbítás megakadályozza a gyűrődést és ideális, ha gyors és gyakori fordulatokat kell végezni. A kezelő kiválaszthatja az optimális továbbítási eljárást az alapanyagnak és a folyamatnak megfelelően a varratminőség javítása érdekében.

 

Tökéletesen alkalmazkodik az alapanyaghoz

Az anyagtovábbító fog dőlésszöge mostantól állítható. Továbbá sokkal egyszerűbb a továbbító fog magasságának állítása is, hogy a könnyűtől a közepes nehézségű anyagokig minden típust képesek legyenek varrni a - _ _ 3 altípusai.

Az optimális beállításokhoz könnyedén el lehet érni a módosításokat, hogy különböző anyagok széles választékát lehessen varrni.

 

Tűtáv részek könnyű cseréje

A hurokfogó bázisát oldalsó pozícióba állító rendszerbe beépített vezérlőtárcsa lehetővé teszi a tű és a hurokfogó hegye közötti hézag könnyű és finom beállítását, ami nagyban megnöveli a tűtáv részeinek cseréjének hatékonyságát. Továbbá a tűleeresztést (széltében) korrigáló funkció biztosított, hogy a tűleeresztést a tű lyukának közepéhez lehessen állítani még akkor is, ha kereskedelmi forgalomban lévő tűtáv részeket használunk. A korábbi modellek tűtáv alkatrészei továbbra is változtatás nélkül használhatóak.

 

Javított varrási minőség

Optimalizált lebegő talp bolyhos anyagokhoz

A finom állítóval rendelkező lebegő talp, melyet a varráshoz, az anyagoknak megfelelően enyhén meg lehet emelni, standard kivitelezésbe került. Ez az eszköz ideális, hogy a talpat lebegő helyzetben szabályozzuk könnyen nyúló és hosszú szálú, bolyhos anyagok kezelésénél. Ez megelőzi az anyag károsodását. Továbbá könnyen kezelhetőek az árucikkek még ívek varrásánál is.

 

Öltések sűrítése is lehetséges

Ez az alkalmazás ideális olyan vékony anyagoknál, amelyek könnyen gyűrődnek visszafelé öltések esetén. Sűrű öltésnek kisebb a pályája és a kopásállóságot is elősegíti.

 

Környezettudatosság

A Brother megalkotta a saját eredeti „Brother Green Label” zöld címkéjét azon termékei számára, melyek megfelelnek az ISO 14021 és JIS Q14021 szabványoknak. Az ikertűs varrógépek környezettudatos varrógépek, melyek a „Brother Green Label” előírásai szerint kapták energiatakarékossági bizonyítványukat. A varrógépek megfelelnek az RoHS Direktívának *1, és a WEEE Direktívának *2.  A korlátozott vegyi anyagok használata, mint amilyen az ólom, kadmium, a hat vegyértékű króm, teljes mértékben a szabályozás értékein belül van. A Brother minden termékét az RoHS Direktívához igazodva biztosította az összes piac számára (a szerszámgépek kivételével).

 

*1. Az RoHS Direktíva (elektromos és elektronikus berendezéseknél alkalmazott bizonyos veszélyes anyagok szabályozása) hatálybalépése EU-ban: 2006 július.

*2. A WEEE Direktíva (gyártókra kiszabott felelősség az elektromos és elektronikus hulladék begyűjtésére és újrahasznosítására vonatkozóan) hatálybalépése az EU-ban: 2005 augusztus.

 

Osztott-tűrudas gépek funciói a

T-8450C, T-8452C, T-8750C, T-8752C modellek esetén

 

Minden lehetséges lépést megtettünk a tűrúd kiesése ellen, hogy megelőzzük az ilyen probléma okozta varrógép károsodást

Abban az esetben, ha véletlenszerűen meglökjük a megállító kart (kiválasztó kar) gyors sebességű varrás mellett, akkor sem kell aggódnunk. A varrógép egy olyan biztonsági rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a tűrúd kiesését. Kellő megfontoltsággal alkották meg a kezelés biztonsági mechanizmusát, hogy ne érje végzetes kár a varrógépet. (Szabadalmaztatás alatt)

 

Gyors tűrúd választás funkció lecsökkenti a kezelő fáradtságát

A tűrudak egyikét meg lehet állítani egyszerűen a megállító kar (kiválasztó kar) állásának megváltoztatásával. A korábbi modellekkel összehasonlítva, a megállító kar mozgása (két szélső állása közti kilengés) optimálisan lerövidült és a kar súlya is megközelítőleg 10%-kkal lecsökkent, így egy könnyű mozdulattal lehet azt állítani. A beállítás egyszerűen visszahelyezhető a kéttűs módba a tolókar betolásával. A tolókar lapja a gép frontjáról leszedhető és könnyedén vissza is helyezhető, hogy a legmegfelelőbb pozícióba tudjuk azt állítani.

Továbbá a központos megállás mechanizmussal a megállító kar automatikusan és pontosan visszakerül a középső helyzetbe, hogy megelőzze a hibás beállítást a kéttős módra visszatéréskor.

 

Egytűs kezdés

Egytűs alkalmazás a varrat kezdetnél könnyen beállítható a memória kapcsolónál. Néhány alkalmazásnál kényelmes lehet, mint például a farmer ülepe.

 

 

 

Direkt meg-hajtás

Hurok-öltés

Két tű

Osztott tűrúd

Alsó kelme- továbbítás

Tű-továbbítás

Standard hurok-fogó

Dupla hurokfogó

Szál-vágó

Szál-terelő

Gyors vissza

T-8420C

-*

Van

Van

-

Van

Van

Van

-

-

-

-

T-8421C

Van

Van

Van

-

Van

Van

Van

-

-

-

Van

T-8422C

Van

Van

Van

-

Van

Van

Van

-

Van

Van

Van

T-8450C

-*

Van

Van

Van

Van

Van

Van

-

-

-

-

T-8452C

Van

Van

Van

Van

Van

Van

Van

-

Van

Van

Van

T-8720C

-*

Van

Van

-

Van**

Van

-

Van (1,8)

-

-

-

T-8722C

Van

Van

Van

-

Van**

Van

-

Van (1,8)

Van

Van

Van

T-8750C

-*

Van

Van

Van

Van**

Van

-

Van (1,8)

-

-

-

T-8752C

Van

Van

Van

Van

Van**

Van

-

Van (1,8)

Van

Van

van

* Szíjhajtás     ** Max. öltés hossz korlátozott

 

 

 

 

 

T-8420C

T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

Visszatűzés kezdet és folyamatos tűzés sebessége

_

250-1800 öltés/perc

250-1800 öltés/perc

_

250-1800 öltés/perc

Visszatűzés vége sebesség

_

1000 öltés/perc

1000 öltés/perc

_

 

1000 öltés/perc

 

Anyagtovábbító fog magassága

1 mm

Súly

Gépfej

42,5 kg

Gépfej 46,5 kg Vezérlőegység 3,1 kg Operációs panel

G50: 0,6 kg,

G10: 0,4 kg

Gépfej 49,5 kg Vezérlőegység 3,1 kg Operációs panel

G50: 0,6 kg,

G10: 0,4 kg

Gépfej

43 kg

Gépfej 50 kg Vezérlőegység 6,1 kg Operációs panel

G50: 0,6 kg,

G10: 0,4 kg

Karnyitás méretei

 

120 mm X 264 mm

Síkágy méretei

 

517,5 mm X 178 mm

Orsózó

 

Gépfej magában foglalja

Gépfej meghajtása

Ékszíjas

Direkt meghajtós

Direkt meghajtós

Ékszíjas

Direkt meghajtós

 

Motor

 

_

AC Szervo motor

(4 pólusú, 550 W)

AC Szervo motor

(4 pólusú, 550 W)

_

AC Szervo motor

(4 pólusú, 550 W)

Vezérlő áramkör

_

Mikroprocesszor

Mikroprocesszor

_

Mikroprocesszor

 

Feszültség

 

_

Egyfázisú

100-120 V, 200-240 V

Egyfázisú

100-120 V, 200-240 V

_

Egyfázisú

100-120 V, 200-240 V

 

 

 

 

 

T-8720C

T-8722C

T-8750C

T-8752C

Visszatűzés kezdet és folyamatos tűzés sebesége

_

250-1800 öltés/perc

_

250-1800 öltés/perc

Visszatűzés vége sebesség

_

1000 öltés/perc

_

1000 öltés/perc

Anyagtovábbító fog magassága

1 mm

Súly

Gépfej

42,5kg

Gépfej 49,5kg Vezérlőegység 3,1kg Operációs panel

G50: 0,6kg,

G10: 0,4kg

Gépfej 43kg

Gépfej 50kg Vezérlőegység 3,1kg Operációs panel

G50: 0,6kg,

G10: 0,4kg

Karnyitás méretei

 

120 mm X 264 mm

Síkágy méretei

 

517,5 mm X 178 mm

Orsózó

 

Gépfej magában foglalja

Gépfej meghajtása

 

Ékszíjjas

Direkt meghajtás

Ékszíjjas

Direkt meghajtás

Motor

_

AC Szervó motor

(4 pólusú, 550W)

_

AC Szervó motor

(4 pólusú, 550W)

Vezérlő áramkör

_

Mikroprocesszor

_

Mikroprocesszor

 

Áramellátás

_

Egyfázisú

100-120V, 200-240V

Háromfázisú

200-240V, 380-415V

400VA

_

Egyfázisú

100-120V, 200-240V

Háromfázisú

200-240V, 380-415V

400VA

 

Álló munkához való csatlakozó a következő modelleknél standard kivitelezés: T-8421C, T-8422C, T-8452C, T-8722C, T-8752C.

 

 

 

 

 

 

T-8420C-0 _ _   Kéttűs, huroköltéses gyorsvarró

 

 

Kenőanyag igény

0

Minimális kenőanyag igény   

3

Félszáraz típus

 

Felhasználás

F

Alakformáló fehérnemű, alapokhoz

3

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

5

Nehéz anyagok

 

 

T-8420C

-003

-005

-03F

-033

Kenőanyag igény

Minimum kenőanyag igényű

Félszáraz típus

Felhasználás

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Alakformáló fehérneműkhöz, alapokhoz

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

4000 öltés/perc

3000 öltés/perc

3000 öltés/perc

3000 öltés/perc

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

DPx5 (#11)

DPx5 (#14)

Maximális öltéshossz

4 mm

5 mm

4 mm

4 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

7 mm

7 mm

7 mm

 

 

T-8421C-T _ _  

Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

T

Gyors vissza

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

F

Alakformáló fehérnemű, alapok

 

 

3

Félszáraz típus

 

3

Könnyű és középnehéz

 

 

T-8421C

-T0F

-T03

-T3F

-T33

Kenőanyag igény

Minimum kenőanyag igényű

Félszáraz típus

Felhasználás

Alakformáló fehérneműhöz, alapokhoz

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Alakformáló fehérneműhöz, alapokhoz

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

4000 öltés/perc

4000 öltés/perc

3000 öltés/perc

3000 öltés/perc

DPx5 (#11)

DPx5 (#14)

DPx5 (#11)

DPx5 (#14)

Maximális öltéshossz

4 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

T-8422C-4 _ _    Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró szálvágóval

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

4

Gyors vissza, Szálterelő

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

3

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

 

 

 

3

Félszáraz típus

 

5

Nehéz anyagok

 

 

 

 

 

 

7

Nehéz anyag (extra vastag cérnával)

 

 

T-8422C

-403

-405

-433

-407

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igényű

Félszáraz típus

Minimális kenőanyag igényű

Felhasználás

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

4000 öltés/perc

3000 öltés/perc

3000 öltés/perc

3000 öltés/perc

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

4 mm

5 mm

4 mm

5 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

T-8450C-00 _  Kéttűs, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

0

Nincs

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

3

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

 

T-8450C

-003

-005

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igény

Falhasználás

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebeség

3000 öltés/perc

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

5 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

 

 

T-8452C-40 _   Kéttűs, osztott tűrudas, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró, szálvágóval

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Flehasználás

4

Gyors vissza, szálterelő

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

3

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

7

Nehéz anyag (extra vastag cérnával)

 

 

T-8452C

-403

-405

-407

Kenőanyag igény

Minimum kenőanyag igény

Felhasználás

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

3000 öltés/perc

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

DPx5 (#22)

Maximáálsi öltéshossz

5 mm

Nyaomó talp magasság

7 mm

 

 

 

 

T-8720C-00 _   Kéttűs, huroköltéses gyorsvarró nagy méretű hurokkal

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

0

Nincs

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

T-8720C

-005

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igény

Felhasználás

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

3000 öltés/perc

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

7 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

 

 

 

 

T-8722C-40 _  Kéttűs, direkt meghajtású, huroköltéses gyorsvarró, nagy méretű hurokkal és szálvágóval

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

4

Gyors vissza, szálterelő

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

7

Nehéz anyag (extra vastag cérnával)

 

T-8722C

-405

-407

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igény

Felhasználás

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

3000 öltés/perc

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

7 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

 

 

T-8750C-00 _  Kéttűs, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

0

Nincs

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

T-8750C

-005

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igény

Felhasználás

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

3000 öltés/perc

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

7 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

 

 

T-8752C-40 _  Kéttűs, direkt meghajtású, osztott tűrudas, huroköltéses gyorsvarró, nagy méretű hurokkal és szálvágóval

 

 

Plusz funkciók

 

 

Kenőanyag igény

 

 

Felhasználás

4

Gyors vissza, szálterelő

 

0

Minimális kenőanyag igény

 

3

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

5

Nehéz anyagokhoz

 

 

 

 

 

 

7

Nehéz anyag (extra vastag cérnával)

 

 

T-8752C

-403

-405

-407

Kenőanyag igény

Minimális kenőanyag igény

Felhasználás

Könnyű és középnehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Nehéz anyagokhoz

Maximális varrási sebesség

3000 öltés/perc

DPx5 (#14)

DPx5 (#22)

DPx5 (#22)

Maximális öltéshossz

7 mm

Nyomó talp magasság

7 mm

 

 

Kéttűs, huroköltéses széria

 

 Tűtáv részek

 

TŰTOVÁBBÍTASOS  - Standard tűtáv részek

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

T-8720C

T-8722C

T-8750C

T-8752C

-□□F

-□□3

-□□5

-□□3

-□□5

-□□3

-□□5

-□□3

 

-□□5

-□□5

-□□5

-□□5

-□□3

-□□5

3,2mm(1/8)

 

4,0mm(5/32)

 

4,8mm(3/16)

●●

5,6mm(7/32)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6,4mm(1/4)

●●

●●

●●

●●

●●

●●

●●

●●

●●

●●

7,1mm(9/32)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7,9mm(5/16)

9,5mm(3/8)

 

11,1mm(7/16)

 

 

 

 

 

 

 

12,7mm(1/2)

 

15,9mm(5/8)

 

19,1mm(3/4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22,2mm(7/8)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25,4mm(1)

 

 

 

 

 

 

 

31,8mm(1-1/4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

34,9mm(1-3/8)

 

 

 

 

 

 

 

 

38,1mm(1-1/2)

 

 

 

 

 

 

 

 

●● Gyári standard tűtávok

 

 

TŰTOVÁBBÍTÁSOS – Standardtól eltérő tűtáv garnitúra részek, kis darabok varrására

 

Tűtáv

T-8420C,

T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

T-8720C

T-8722C

4,8mm(3/16)

 

 

 

6,4mm(1/4)

 

 

TŰTOVÁBBÍTÁSOS – Tűtáv részek nehéz anyagok varrásához (Standardtól eltérő tűtáv részek)

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

T-8720C

T-8722C

T-8750C

T-8752C

4,8mm(3/16)

6,4mm(1/4)

 

 

 

 

TŰTOVÁBBÍTÁSOS – Tűtáv részek extra nehéz anyagokhoz

(Standardtól eltérő anyagtovábbító fog. Ennél a típusnál nagyobb a tű helye, mint a nehéz anyagokhoz való tűtávoknál)

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

T-8450C

T-8720C

T-8750C

3,2mm(1/8)

4,8mm(3/16)

6,4mm(1/4)

9,5mm(3/8)

12,7mm(1/2)

15,9mm(5/8)

 

TŰTOVÁBBÍTÁSOS – Tűtáv részek könnyű anyagokhoz (Standardtól eltérő tűtáv részek. A tű helye kisebb, mint a nehéz anyagokhoz valóknál)

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

T-8450C

3,2mm(1/8)

4,8mm(3/16)

6,4mm(1/4)

 

 TŰTOVÁBBÍTÁSOS – Tűtáv részek extra könnyű anyagokhoz (Standardtól eltérő tűtáv részek)

 

Tűtáv

T-8422C

4,8mm(3/16)

6,4mm(1/4)

 

 

ALSÓ ANYAG TOVÁBBÍTÁS – Standard tűtáv részek

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

Könnyű anyagokhoz

Könnyű anyagokhoz

3,2mm(1/8)

4,8mm(3/16)

6,4mm(1/4)

7,9mm(5/6)

 

 

9,5mm(3/8)

 

 

12,7mm(3/8)

22,2mm(7/8)

 

 

 

25,4mm(1)

 

 

 

31,8mm(1-1/4)

 

 

 

 

 

ALSÓ ANYAG TOVÁBBÍTÁS- Tűtáv részek ing eleje öltésekhez

 

Tűtáv

T-8420C, T-8421C

Könnyű anyagokhoz

20mm

22mm

OPCIONÁLIS HUROKFOFÓK

 

 

T-8420C T-8421C

T-8422C

T-8450C

T-8452C

T-8720C

T-8722C

T-8750C

T-8752C

Hurokfogó  sapkával

●●

●●

 

●●

●●

●●

Extra olajozott hurokfogó (Elegendő olajmennyiség biztosítja a hurokfogó hosszabb élettartamát a forgás során. Ez a típus nehéz és extra nehéz anyagok varrásához alkalmas)

 

 

 

 

Hurokfogó megerősített heggyel (Ez a típus olyan anyagok kezelésénél hasznos, amelyeknél nehéz hurkot képezni a felületen és érintkeznie kell a hurokheggyel valamint a tűkkel)

 

 

 

 

 

 

●● Gyári standard hurokfogó

 


Copyright © 2019: Brother Miklós Kft
Készítő: grafibit kft