phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1

ASS Automaták

Oldalösszeállító és tisztázó varróautomata

 

                                                                   

Az EWS 6300 varró rendszer egy kompakt, félautomata gép oldalösszeállító és tisztázó varratok készítésére. Az erőteljes varróegység használható oldalvarrásoknál vagy nadrágok belső varrásánál, de ugyanakkor tisztázó varrásokhoz zakóknál, szoknyáknál vagy ujjaknál. Az öltés minta lehet egy biztonsági varrat, egy kettős láncvarrat vagy széltisztázó varrat is. A varrat elejénél és végénél fotocellák vezérlik a munkát. Egy pontosan állítható kontúr mutató biztosítja a konzisztens varrásszélességet a teljes varráshosszon . Szélesség elosztás részben állítható a programvezérlés használatával. A használat által bebizonyosodott, hogy megbízható a váltás a kézi vezérelt varrás (pl. egy mereten felüli csípő vonal) felváltása automata varrásra a fennmaradó részen.

 

Használat

Univerzális zsebzőautomata zakókhoz

 

Nadrágzseb-paszpol készítő automata

 

Univerzális zsebzőautomata

 

A BASS 2020 egy kompakt egyfejes varróegység szoknya- és nadrágpanelek – térdbetét és kisebb elemek nélküli – varrásához. Az elővarrások (szegélyezés, fly curve, seat curve) a varrófejjel manuálisan készíthetőek. Az oldalsó és belső varrások teljesen automatizáltan készülnek. A munkadarab kontúr vezérlő által kerül ellenőrzésre, majd varrásra, továbbításra, stabler (anyag leszedő egység) által leszedésre.

 

A BASS 5300 egy a zsebek és tasakok szegélyeinek hatékony és magas öltési minőségben történő varrására szolgáló egység. A hatékony hajtogatási rendszer lehetővé teszi valamennyi öltésvastagság beállítását. A program lehetővé teszi a zsebek és szegélyek teljes hosszában történő varrását. A munkahely működtetése rövid betanulási időszakot követően lehetséges. A gép funkcióit szimbólumok jelölik, a választott nyelven történő megfelelő paraméterek megjelenítésével.

A BASS 2565/2560 egy, a nadrágon történő oldaltisztázás, belső tisztázás, előtisztázás egyetlen egyszerű műveletsoron belüli elkészítésére szolgáló komplett megoldás. A nadrág szárai varrhatók térdbetéttel vagy anélkül. A folyamatba az előtisztázás bevonható (integrálható). Abban az esetben, ha szegélyvarrás is szükséges, a termelés optimalizálása érdekében a készülék egy opcionális harmadik fejjel bővíthető. A léptetőmotoros vezérlő rendszernek köszönhetően elasztikus anyagok varrására is kiválóan alkalmas.

A BASS 3100  gazdaságos megoldás egyenes szegély, hajtóka, és zseb szegély cipzár és betét nélküli varrására. A továbbítás és a vágás teljesen automatizált. A mozgatható sarokkést léptetőmotor hajtja, a szorító mozgásához igazítva. Ehhez az egységhez a szükséges betanulási idő kifejezetten rövid. A különböző funkciók a grafikus kijelzőn láthatók. A paraméterek, szöveges információk számos különböző nyelven megjeleníthetők. Ipari varrógép, gyorsvarrógép.

A BASS 3500 egy univerzális automata zsebvarró gép prémium változata. A varró egység mindazon funkciók birtokában van, melyekkel a BASS 3200 is bírt.

A BASS 3300 egy univerzális automata zsebvarró egység. Ezzel a géppel valamennyi általános zsebszegély fajta elkészíthető: egyenes, ferde, hajtókával vagy anélkül, a zipzárral való varrás is problémamentesen megoldható. A BASS 3300 magas sebességgel varr. A gép továbbító egységei és vágó rendszerei saját meghajtással rendelkeznek, a továbbító és a sarok vágó a léptető motor által teljesen automatizáltan vezérelt. A központi kés elkülönítve működik egy elektromotor által hajtva.

Egyfejes kontúrvarró automata

 

A BASS 4100 varrórendszer anyagok összevarrására ill. széltisztázására való nadrág szárakon, zakókon és szoknyákon, béléssel vagy anélkül. Az öltésminta lehet egy biztonsági varrat, egy kettős láncvarrat vagy széltisztázó varrat választás szerint külön vagy kombinálva. A varrat elejénél és végénél fotocellák vezérlik a munkát. Egy pontosan állítható kontúr mutató biztosítja a konzisztens varrásszélességet a teljes varráshosszon.A teljes elosztás részben állítható a programmvezérlés használatával. A használat bebizonyította, hogy könnyű a váltás a kézi varrás, pl. a zseb nyílás felett, és a fennmaradó részekre jutó automata varrás között.

A BASS 5350 hatékony és egyszerű megoldás különböző zsebek varrására és tűzésére. Nagyon egyszerű áttérni erre, ha a zseb egész hoszán vagy csak a tűzés hosszán akarunk végigvarrni. A munkaállomás nagyon rövid betanulási idő után használatba vehető. A gép funkcióit grafikus szimbólumok jelzik, valamint a kijelzőn láthatók a megfelelő paraméterek a választott nyelven.

A BASS 5400 ideális a nadrág cipzár bal oldalának levarrására és dísztűzésére. A kezelő (operátor) egy lézeres jelzőfény segítségével tudja az anyagot pozícionálni. A varrat pontosan az övpánt széle alatt vagy azon rajta végződik. Ez a rendszer alkalmas a konvencionális nadrágra szakosodott ruhaipari ágazat számára.

A BASS 5600 varróegység lehetővé teszi nadrágok zsebein a dísztűzést. 4 különböző méretű öltéshossz állítható. Egy választható opció segítségével kúpos varrásszélességű dísztűzés is lehetséges. A BASS 5600 hatékony és egyszerű megoldás egyenletes varatminőség elérésére. A munkaállomás nagyon rövid betanulási idő után használatba vehető. A gép funkcióit grafikus szimbólumok jelzik, valamint a kijelzőn láthatók a megfelelő paraméterek a választott nyelven.

A BASS 5800 varróautómata kis és közép vállalatok, nadrág konfekció üzemek részére lett kifejlesztve. Ugyanúgy alkalmas svéd zsebek, farzsebek és kisebb alkatrészek tűzésére és varrására, mint cipzárak jobb és baloldali alkatrészeinek nadrág elejéhez való varrására. A munkaállomás nagyon rövid betanulási idő után használatba vehető. A gép funckióit grafikus szimbólumok jelzik, valamint a kijelzőn láthatók a megfelelő paraméterek a választott nyelven.

Az EWS 6100 egy optimalizált munkaállomás a nadrágok és szoknyák övpántjának árnyékába való varrat elkészítésére. A varrótalp alatti nagy terület biztosítja a varrandó darabok egyszerű sorba rendezését. A segédanyag továbbítása és a varrási sebeség egymáshoz szinkronizálva történik, ez biztosítja a varrat kiváló minőségét. Ezen túl a segédanyag továbbító sebessége fokozatmentesen állítható, hogy illeszkedjen a varrandó anyag méreteihez. A varrat elerősítés elején és végén a továbbító felemelkedik. A varrat elerősítések száma a program panelen állítható.

Az EWS 6200 egy automata varrórendszer, mely a  már összevarrott nadrágszárak koptatópántjának felvarrására alkalmas. A koptatópántot egy tekercses csévélő rendszer biztosítja, automatikusan adagolja és a varrat végén a beépített vágóeszköz levágja. A teljes felvarrási eljárást anyagspecifikusan lehet beállítani. A rendszer teljes szélességben körkörösen 37 cm-es szárszélességig képes dolgozni. A nadrág felhajtása maximálisan 5 cm lehet.

Az EWS 6400 egy egyszerű és hatékony megoldás az ujjak és az ujjbélések varrásánál varrásmegszakítással vagy anélkül. A munkaterület igen rövid betanulási idő után használatba vehető. A gép funkcióit grafikus szimbólumok jelzik valamint a kijelzőn láthatóak a megfelelő paraméterek a választott nyelven.

Durtnádoló ill. kézi öltést utánzó varrógép

 

Az EWS 781 egy különleges varrógép, melyet dekoratív és minőségi szélvarráshoz használnak. Ezt a kézi díszöltést egyaránt alkalmazák minőségi női és férfi felsőruházatnál, illetve ingeknél is. Itt egy általános, kereskedelmi forgalomban levő cérnával készült varrat jelentős mértékben csökketni a költségeket miközben a varrás minősége állandó marad. A tűállás automatikus váltása lehetővé teszi a varrat részeinek gyors varrását anélkül, hogy a munkadarabot meg kellene fordítani. A tű pozícióját gombnyomással lehet változtatni, ami lehetővé teszi a gyors és egyszerű szálbefűzést.
 

A BASS 3200 egy univerzális automata zsebvarró egység. Ezzel a géppel valamennyi általános zsebszegély fajta elkészíthető: egyenes, ferde, hajtókával vagy anélkül, a zipzárral való varrás is problémamentesen megoldható. A BASS 3200 magas sebességgel varr. A gép továbbító egységei és vágó rendszerei saját meghajtással rendelkeznek, a továbbító és a sarok vágó a léptető motor által teljesen automatizáltan vezérelt. A központi kés elkülönítve működik egy elektromotor által hajtva.