phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1

EmbroideryStudio e4

Professzionális hímzés és ruházati dekoráció tervező szoftverek

 

Betűkészlet, monogramozás, testreszabás és gép kapcsolat szoftver.

Automatikus feliratozó és gépi összekapcsoló szoftver kiskereskedelmi hímzőboltban vagy gyártóüzemben dolgozó nem digitalizáló felhasználó számára.

Több mint 226 digitalizált hímzési betűtípussal, valamint a TrueType és az OpenType betűtípusok automatikus öltés generálással.

Professzionális minőségű név- és betűkészleteket készíthet gyorsan és egyszerűen, anélkül, hogy digitalizálóra lenne szükség.

Kombinálja a betűket átméretezhető logókkal vagy állománytervekkel.

Automatizálja az ismétlődő feladatokat a Csapatnevek funkcióval, és automatikusan küldjön öltési fájlokat a hímzőgépre.

 

 

Szerkesztő, monogramozó, betűkészítő és gép kapcsolat szoftver.

Kombinálja az EmbroideryStudio Lettering összes funkcióját a fejlett hímzésszerkesztő képességekkel.

Ez hatékony szoftvert biztosít a nem digitalizáló személyzet számára egy egyedi hímzőboltban vagy gyártóüzemben. Az .EMB objektumtulajdonságok teljes szerkesztési vezérlése lehetővé teszi az összes tervezési objektum újraszínezését, átalakítását és újraszekvenciázását.

Változtassa meg a sűrűséget és az egyéb beállításokat a különböző szöveteknek vagy méreteknek megfelelően. A több mint 226 professzionálisan digitalizált hímzési betűtípus és a közvetlen gépi kapcsolatok segítségével gyorsan és hatékonyan hozhat létre és varrhat a meglévő minták új változatai. Javítsa ki az apróbb technikai hibákat, vagy építsen be egyszerű vásárlói változtatásokat anélkül, hogy visszaküldené azokat a digitalizálóhoz, ezzel időt spórolva és növelve hímzési tapasztalatait.

 

 

Professzionális hímző és többdekorációs szoftver az új szabvány az egyedi hímzőboltok és a ruhadíszítők számára.

Egyszerű grafikus digitalizálási megközelítéssel, a betűk és öltések beállításainak teljes ellenőrzésével és több mint 226 professzionális hímzés betűtípussal minden eddiginél gyorsabban és könnyebben elkészítheti saját hímzésmintáit.

Az EmbroideryHub ( drótnélküli kapcsolat a hímzőgéppel )  Kezelje az összes EmbroideryConnect WiFi-eszközt egy helyen, így hatékonyabban működtetheti hímzését.

Ez hatalmas idő- és pénzmegtakarítás. Az EmbroideryHub ingyenesen szerepel az EmbroideryStudio e4.5 alkalmazásban.

A CorelDRAW® Graphics Suite    teljes mértékben integrált, és teljes vektoros és bitképes grafikus szoftvereket biztosít többféle dekorációhoz, nyomtatáshoz, vágáshoz, metszethez és egyebekhez.

 

 

 

A proffesszionális hímző és multidekorációs szoftver professzionális digitalizálóknak, hímzőműhelyeknek, oktatóknak, valamint ruhadíszítőknek.

Az új technikai és kreatív varrási effektusokkal, a még gyorsabb digitalizálással és a több mint 226 professzionális hímzési betűtípussal, kreatívabb, fejlett mintákat gyorsan, teljes szakmai irányítással digitalizálhat.

EmbroideryHub ( drótnélküli kapcsolat a hímzőgéppel )  Kezelje az összes EmbroideryConnect WiFi-eszközt egy helyen, így hatékonyabban működtetheti hímzését. Az EmbroideryHub ingyenesen szerepel az EmbroideryStudio e4.5 alkalmazásban.

A CorelDRAW® Graphics Suite teljes mértékben integrálva van, és teljes vektoros és bitképes grafikus szoftvereket kínál többféle dekorációhoz, nyomtatáshoz, vágáshoz, metszethez és egyebekhez.

Hímzés és multi-dekoráció tervezés az EmbroideryStudio e4 Designing szoftverrel a  CorelDRAW Graphics Suite X8 tervező programmal együttműködve.

 

Wilcom EmbroideryStudio e4.5 effektek

 

 

Digitalizálás

 

 

Spirál effekt

 

 

 

 

 

A Wilcom vezető terméke minden design elképzeléshez  csúcsminőségű eszközöket kínál.

All in one ( mindent egyben )  megoldások hímzéshez, közvetlen textilnyomtatáshoz, szitázáshoz, strasszokhoz,  rátétekhez.

Könnyű használat, időkímélő funkciók.

A felhasználót és megrendelőt segítő valós idejű hímzés szimuláció, fotó húségű megjelenítés.

Egyetlen vektoros file-ból készíthet multidekorációs díszítést hímzéssel,strasszokkal, nyomtatással, akár szublimálja

akár közvetlenül nyomtathatja az anyagot.

A professzionális tervezési lehetőségeket kiegészítheti újabb funkciókkal:

Automata kontúrozás, közvetlen digitalizálás,vrtuális hímzés- nyomtatás,hímzésminta torzítások,

egyedileg létrehozható feltöltőminták, betűtípusok.......