phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1

S-7250A NEXIO

Egytűs,direktmeghajtós,egyenes huroköltéses gyorsvarrógép szálvágóval.

LETÖLTHETŐ KATALÓGUS

A legjobb energiatakarékos gép az iparban melyet a cég által tervezett új motor segítségével valósítottunk meg. A legmodernebb száraz fej technológiának köszönhetően jelentősen megnöveli a zsírzás tartósságát.

Ipari varrógép, gyorsvarrógép.

 

  • Rendkívüli érzékenysége kényelmes varrást biztosít
  • Tiszta varrás olajfoltok nélkül
  • Felhasználóbarát operációs panel
  • Kevés zajjal és rezgéssel járó kényelmes munka
  • Könnyű karbantartás
  • Gazdaságos varrógép

alacsony energiafelhasználással

  • Nagy karnyitásának köszönhetően lehetővé

teszi az anyag könnyű kezelését

 

 

 

Az iparág leghatékonyabb energia megtakarításai

Az új motor specifikusan az S-7200C részére lett kifejlesztve. A gép energiafelhasználása kb. 50%-kal kevesebb, mint az ékszíjjal meghajtott rendszernél (AC szervo motorral)  és megközelítőleg 12%-kal kevesebb, mint az S-7200B típusé. A direktmeghajtós varrógép a legenergiatakarékosabb megoldást kínálja az iparágban.

 

Zsírzás tartósságának további növelése

Az zsírzás hosszú időtartama, amely szükséges a szárazfejes technológiánál, az  S-7200-nél megközelítőleg a kétszer olyan hosszantartó lett, mint az S-7200B modellnél, és kb. 6-szorosa az S-7200A típusénak. Az integrált szárazfejes technológia jelentősen megnöveli az zsírzás hatóidejét.

*1. Zsírzás miatti karbantartás csak 10 évente 1-szer szükséges az alábbi feltételek mellett: éves működési napok száma : 300 nap, 10 gépóra/ nap, működési sebesség 16%, varrási sebesség: 4000 rpm.

 

Figyeltünk a karbantartás biztonságosságára

Minthogy a biztonsági érzékelő felismeri, ha a gépfej hátra van húzva, még akkor is, ha a pedál lenyomott állapotban van, így a motort nem engedi beindulni.

 

A sebességváltó olajszintje ránézéssel ellenőrizhető

A sebességváltó olajszintje vizuálisan ellenőrizhető. A sebességváltó egy hő-mentesítő eszközzel és egy ventilátor szárnnyal van ellátva.

 

Környezettudatosság

Az iparág leghatékonyabb

 energia-megtakarításai

A kenőolaj-fogyasztás

 jelentős csökkenése

 

A Brother megalkotta a saját eredeti „Brother Green Label” zöld címkéjét azon termékei számára, melyek megfelelnek az ISO 14021 és JIS Q14021 szabványoknak. Az S-7200C a „Brother Green Label” előírásai szerint kapta energiatakarékossági bizonyítványát. A gép megfelel az RoHS Direktívának (*2) és a WEEE Direktívának  (*3).  A korlátozott vegyi anyagok használata, mint amilyen az ólom, kadmium, a hat vegyértékű króm, teljes mértékben a szabályozás értékein belül van. A Brother minden termékét az RoHS Direktívához igazodva biztosította az összes piac számára (a szerszámgépek kivételével).

 

*2. Az RoHS Derktíva (elektromos és elektronikus berendezéseknél alkalmazott bizonyos veszélyes anyagok szabályozása) hatálybalépése EU-ban: 2006 július.

*3. A WEEE Direktíva (gyártókra kiszabott felelősség az elektromos és elektronikus hulladék begyűjtésére és újrahasznosítására vonatkozóan) hatálybalépése az EU-ban: 2005 augusztus.

 

 

Üzemelést, használatot megkönnyítő további fejlesztések (képleírás)

 

Új, törtfehér színű géptest

Az új, fehérebb szín a tisztaság benyomását kelti. Kényelmes a használói szem számára, beleillik egy tiszta gyári környezetbe.

 

Karcsúsított varrógép test a jobb kezelhetőség érdekében

A tű körüli környezet könnyebb kezelhetőségét és kényelmesebb kezelést biztosít.

 

A kezelő munkáját megkönnyítendő

A gyorsulás mértékét a varrás kezdeténél ki lehet választani a kezelői panelen (a varrási sebesség a pedál lenyomásának arányában állítható a panelen – a piros vonal jelzi a hagyományos modellek körvonalát). A gép több beállítási lehetőséget biztosít a kezelő kívánsága szerint, mint az S-7200B modell.

 

A közvetlen meghajtó rendszernek köszönhetően kiválóan irányítható

 

Géptest karja alatti nagy rész lehetővé teszi az anyag könnyű kezelhetőségét

 

A kis méretű, lapos kivitelű vezérlő egység jóval nagyobb hasznosítható helyet biztosít a lábnak

 

A karbantartási munkálatok számára a fáradság redukálása

Az olaj utántöltése a gép elején történik, a varrófej hátrahajtása nélkül. A karbantartási munkálatok kevesebb gondot jelentenek így.

 

Alacsony zaj~ és rezgésszint stressz mentes használatot enged meg

Az adagoló irányát megfordító mágnesszelepek, a szálvágó és a szálterelő zaja le lett csökkentve. A varrás hangja hangnyomás és hangminőség tekintetében fejlődött. Bántó hangok és rezgések a minimálisra lettek csökkentve, hogy ezzel a gépkezelők fáradtsága és stressz szintje is csökkenjen.

 

Könnyen látható, tükröződésmentes kijelző

Az operációs panel könnyen látható és kezelhető. A kezelőfelület gombjai és piktogramjai kétszer nagyobbak, mint a hagyományos modelleké.

 

Fokozott varrásminőség

Percig állítható nyomótalp nyomás

Rugalmas és bolyhos anyagoknál a megakadályozható az anyag elcsúszás és az anyagszakadás. Vastagabb anyagok varrása a különböző görbületek használatával könnyebbé tehető.

Öltés sűrítés

Könnyebb anyagoknál alkalmas, amelyek hajlamosak felgyűrődni visszaöltés esetén.

 

 

 

Opciók

 

  • Mágnesszelepes nyomótalp emelő egység (SA9664-001) (SA9664-0E1)* csak Európában
  • Szálterelő egység (SA9777-001)
  • Hármas pedál az álló üzemeléshez (J80380040) (J80380-0E0) csak Európában
  • Csatlakozó a pedálhoz (J04099-101)

 

 

Kiváló varrási teljesítmény alapanyagok széles választékához

Közepes vastagságú anyagokhoz. (S-7200-_ _3)

A szálemelő kar alsó és felső állása közti táv megnövelésével kibővült a lehetőség nehezebb, vastagabb anyagok varrása is.

 

Tűtörés megelőzése visszafelé varrás esetén (G50 operációs panellel)

Vastagabb anyagok esetén a visszafelé varrás (gyors visszafelé varrás), könnyen előfordul, hogy a tű eltörik. Alapos oki vizsgálat eredményeképpen egy új funkció került bevezetésre a tűtörés megakadályozása érdekében. (Szabadalmazás alatt.)

 

Tiszta varrás olajfoltok nélkül

Teljesen száraz típus (S7200-­_5_) Maximális varrási sebesség 4000 rpm

Olajozás mentes speciális hurokfogót alkalmaz, nem kerül olaj a tűrúd területére, a szálfeszítő illetve a hurokfogó területére sem.

 

Félszáraz típus (S-7200-_3_) Max. varrási sebesség 5000 rpm

Ez a típus egy lezárt olajtartállyal van felszerelve, amely kizárólag a hurokfogót látja el folyamatosan tiszta olajjal. Arra is van elehetőség, hogy kikapcsoljuk az olajozást, és teljesen olajozás mentessé tegyük a hurokfogót.

 

Minimális olajozást igénylő típus (S-7200-_0_) Max. varrási sebesség 5000 rpm

Ez a típus egy lezárt olajtartállyal van ellátva, amely folyamatosan tiszta olajjal látja el azokat az alkatrészeket, amelyek ezt igénylik.