phone home menu search camera trash close menu1 menu1 menu1

MADEIRA FROSTED MATT hímzőcérna

Letölthető termékkatalógus

Letölthető színkártya

Az igazán matt hímzőcérna. Tökéletesen megtartja  színét, egyáltalán nem fakul.

FROSTED MATT No.40

Poliészter hímzőfonal – Teljesen Matt!

Creative design "Cow with glasses", example of usage, new matte polyester thread "Frosted Matt 30"

FROSTED MATT – A világon az első olyan fonal, amely igazán matt képet ad és színtartó. Teljesen új dimenziókat nyitott a színek világában és új mércét állít fel a színtartósság terén.

Industrial design on jeans - embroidery with matte polyester thread

Ez az egyedülálló hímzőfonal lehetővé teszi, hogy megéljük a természetes, matt színek intenzitását úgy, ahogy egyetlen más fonalnál sem tapasztalhattuk. A FROSTED MATT a színezetének, és a kerámia tartalmának köszönheti felülmúlhatatlan fényállóságát. A színek szépsége tartósan megmarad és nem fakul ki olyan könnyen, mint a szokványos fonalak.

A legegyszerűbb mosási és ápolási tulajdonsága és kiemelkedő színtartóssága teszi a  FROSTED MATT fonalat univerzálisan felhasználható fonallá.

Mivel nincs kiugróan csillogó hatása a finom, tiszta kontúros hímzésterveknél kifejezetten jól tud érvényesülni. A FROSTED MATT szélesíti a kreativitás terét, így a fényes és matt hatások célzottan kombinálhatóak egy mintán belül nagyon izgalmas összhatást képezve.

 

FROSTED MATT

No. 40

dtex 90 x 2

Art.No. 940

10 x 2500 m

96% poliészter

4% kerámia

Ajánlott tű 60/#8 – 75/#11

154 Szín

 7 fluoreszkáló szín

 

További tippek:

Hímzőprogramnál a Frosted Matt úgy használható, mint bármely 40-es vastagságú fonal. Egyedi esetekben ezzel szemben az összességében finomabb fonalstruktúra miatt enyhén sűrűbbre vehetjük az öltéseket.

Mosási útmutató:

Először centrifugálni, majd alaposan mosni. Hímzett termékeket nedves állapotban soha nem szabad egymásra téve vagy meggyűrve hagyni.

Vasalás:

Vagy hátoldalról vagy két anyag réteg között lehet.

Folteltávolítás:

Olyan szerekkel, melyek sem fehérítőt sem színfakulást elősegítő anyagot nem tartalmaznak. Ezután azonnal gépi mosást alkalmazzunk.

Tárolás:

Magas hőmérséklet, nedvesség, közvetlen hőhatás, fűtés, napsütés kerülendő.